Mevrouw A. Beukelaar uit Spijkenisse had heel veel pijn door haar loszittende onderprothese. Ze kon bijna niet meer eten. Ze kon niet meer praten, niet meer liggen en slapen door de enorme wonden onder haar prothese en in haar wang.
Na verlies (extractie) van gebitselementen treedt resorptie (slinken) van de kaken op. Door het slinken van het kaakbot neemt het dragend oppervlak van een gebitsprothese (kunstgebit) af hetgeen kan leiden tot problemen met het dragen van een gebitsprothese. Dit was het geval bij mevrouw Beukelaar. Ze zegt:” Tranen schieten in mijn ogen als ik de prothese in of uit moet doen. De wonden en wrijvingsplekken deden zo veel pijn dat mijn hele sociale leven overhoop lag. Ik kon niet meer eten en niet meer slapen. Nergens ging ik meer naar toe. Ik was de wanhoop nabij en ik voelde mij een gevangenen in mijn eigen huis”

Op advies van haar Tandarts, Levident uit Spijkenisse, heeft ze 3 keer per dag gespoeld met BlueM oxygen fluid en elke dag de bluem® oral gel onder haar prothese aangebracht. Tevens heeft de klinisch prothese technicus van Levident een kleine aanpassing gemaakt aan de pasvorm van de prothese. Binnen 14 dagen waren alle klachten verdwenen en de wonden volledig genezen. Preventief spoelt mevrouw Beukelaar nu nog 1 keer per dag met BlueM Oxygen Fluid en brengt ze een dun laagje BlueM oral gel aan in haar prothese voordat ze de deze in doet.

Mevrouw Beukelaar: “Ik ben zo gelukkig en zo blij dat ik van die vervelende wonden af ben. BlueM heeft ‘wonderen verricht’ en ik kan het iedereen aanbevelen”.

logo bluem, oxygen for health

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte van het laatste Bluem nieuws

U bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

Share This

Deze website maakt gebruik van (suikervrije) cookies More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close