Werk jij al met bluem®?

Speciaal voor jou als implantoloog hebben we verschillende programma’s, protocollen en presentaties ontwikkelt. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan bijscholing, educatie en uiteraard de wereld zuurstofrijker maken.

Naast lezingen en presentaties die wij zelf door heel Nederland organiseren komen we ook graag langs om op jullie IT-groep te spreken.. Onze eigen mondhygiëniste Tessa Hagen kan al je vragen beantwoorden als het gaat om het gebruik van onze producten in de praktijk. Zij is, samen met Duco, onze account manager, verantwoordelijk voor de externe marketing en sales. Beiden met een bak aan kennis en ervaring kunnen ze jou op weg helpen naar een zuurstofrijke praktijk. Wil jij nog betere resultaten boeken bij je patiënten? Vraag dan nu een gratis lezing aan!

Als implantoloog is het uiteraard zeer belangrijk dat de gezette implantaten goed blijven zitten. Tevens is het belangrijk dat het tandvlees niet gaat ontsteken en er geen pockets ontstaan. Bluem® helpt hierbij. We hebben zelfs producten ontwikkeld specifiek voor patiënten met implantaten. Nieuwsgierig? Vraag een gratis presentatie aan!

Ja ik wil een gratis presentatie

8 + 7 =

Senior account manager

Duco bouwt, als senior account manager, langdurige relaties op door het individu centraal te stellen. Zoals u tijd neemt voor uw mondverzorging, vindt hij het belangrijk de tijd voor u te nemen als professional of consument. De filosofie om gebruik te maken van de natuurlijke en biologische aanpak om een verbeterde mondhygiëne en algehele gezondheid te bewerkstelligen, is er één die Duco onderstreept. Enthousiaste verhalen van gebruikers van bluem® maken voor hem de cirkel rond.

Mondhygiëniste / account manager

Tessa is enthousiast, kent beide kanten van de medaille (als professioneel mondhygiëniste én als lid van het bluem® team), beschikt over een prima dosis kennis en wil het beste in zichzelf én in bluem® naar boven halen. Als account manager is Tessa druk bezig het bluem®-‘virus’ verder te verspreiden en ervoor te zorgen dat er overal ter wereld mensen worden geholpen met de producten van bluem®!

Alles voor jouw dagelijkse ritueel

bluem®, een gezonde mond voor een gezond lichaam

Onze mondverzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor zowel preventief gebruik, als voor directe hulp bij mondproblemen. We hebben al veel mensen met tandvleesontsteking en peri-implantitis geholpen. Niet gek dat er wereldwijd steeds meer enthousiaste gebruikers bijkomen en bluem® gebruiken in het dagelijkse poetsritueel. We richten ons met name op professionals zoals jij. Zodat jouw patiënten (en onze klanten) goed geïnformeerd naar huis gaan met de juiste producten.